-

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Πόσες φορές δεν έχεις παρακολουθήσει στην τηλεόραση τον πλανήτη μας από ψηλά. Δεν είναι υπέροχο το θέαμα; Εμένα προσωπικά με πιάνει δέος και ανυπομονώ να δω και να θαυμάσω ακόμη περισσότερες εικόνες. Τα μάτια μου βλέπουν τις  άπειρες αποστάσεις και το μυαλό μου κατακλύζεται από άπειρες σκέψεις. Πως δημιουργήθηκαν όλα αυτά τα θαυμαστά;

Η σύγχρονη επιστήμη έχει δώσει πολλές εκδοχές με επικρατέστερη το Big bang, την μεγάλη έκρηξη. Ήταν η αρχή των πάντων, όλων αυτών που βλέπεις σήμερα.

Υπάρχει όμως και μια άλλη άποψη, ούτε ενός ούτε δύο ανθρώπων, αλλά, εκατομμυρίων σ’ ολόκληρο τον πλανήτη. Είναι η ύπαρξη του δημιουργού, του ιδιοφούς κατασκευαστή, του Θεού που ήρθε στη γη πριν χιλιάδες χρόνια με το όνομα Ιησούς, προσιτός και σπλαχνικός για τα δημιουργήματά Του, για να τον γνωρίσουμε καλύτερα.

Για να φανταστείς πόσο η παρουσία Του επηρέασε την πορεία της ιστορίας, οι άνθρωποι την χώρισαν σε πριν απ’ το Χριστό (π.Χ.) και μετά τον Χριστό (μ.Χ.) εποχή. Τον αναγνώρισαν, Τον αναγνωρίζουν και Τον ακολουθούν μέχρι και σήμερα εκατομμύρια άνθρωποι και είμαι κι εγώ ένας απ’ αυτούς. Είμαι κι εγώ ένας μαθητής του Χριστού, σαν αυτούς που βλέπεις στις ταινίες στην τηλεόραση το Πάσχα, τον Πέτρο, τον Ιωάννη, τον Φίλιππο... Προσπαθώ να κάνω πράξη τα λόγια Του και όσο προσπαθώ τόσο Τον γνωρίζω καλύτερα και όσο Τον γνωρίζω καλύτερα τόσο νιώθω την αγάπη Του γύρω μου και μέσα μου.

Η ζωή μου δεν διαφέρει από τις ζωές των συνανθρώπων μου. Έχω κι εγώ προβλήματα, όμως μου υποσχέθηκε ότι θα είναι μαζί μου μέχρι το τέλος της ζωής μου και θα τα αντιμετωπίζουμε παρέα. Τον πίστεψα και έχω βγει κερδισμένος, τηρεί αυτά που υποσχέθηκε γιατί αναστήθηκε και είναι ζωντανός, γεμάτος αγάπη, γι΄ αυτούς που Τον ψάχνουν, όπως ψάχνεις ένα κρυμμένο θησαυρό.

Αγαπητέ αναγνώστη, ο Ιησούς μας υποσχέθηκε ότι θα έρθει ξανά στον κόσμο αυτό και όλα γύρω μας, καταστροφές, λοιμοί, σεισμοί επιβεβαιώνουν ότι θα επιστρέψει σύντομα. Σε προσκαλώ στην παγκόσμια παρέα Του, να γίνεις κι εσύ ένας μαθητής δικός Του, όχι από φόβο για όλα αυτά που συμβαίνουν αλλά γιατί οφείλεις να Τον αγαπήσεις για την θυσία Του πάνω στον σταυρό για σένα και για μένα.

Πολλές υποσχέσεις Του σε περιμένουν και πολύ περισσότερο η αιώνια ζωή μαζί Του…

Αφήστε ένα σχόλιοΕπισκευτείτε μας!

Αισθανθείτε άνετα να το κάνετε. Θα είναι μεγάλη μας χαρά.

Ηλιουπόλεως 12-14
Νέα Ιωνία, 142 31

πως θα έρθετε

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη